Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Padelin pelaajia ProPADEL Sörnäisten kahdella ulkopadelkentällä Sörnäisten Rantapromenadilla

sisällön kuvaus: Padelin pelaajia ProPADEL Sörnäisten kahdella ulkopadelkentällä Sörnäisten Rantapromenadilla. Padel on mailapeli jonka säännöt ja pelikenttä ovat yhdistelmä tennistä ja squashia. Ulkoliikunta oli suosittua etenkin koronapandemian aiheuttamien

poikkeusolojen aikana, jolloin monet sisäliikuntatilat olivat suljettu.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Padelin pelaajia ProPADEL Sörnäisten kahdella ulkopadelkentällä Sörnäisten Rantapromenadilla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Valokuva
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
G69423
Kuvaustiedot
kuvausaika: 10.05.2020
Materiaali, jpg
Wesander, Merja, valokuvaaja
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus