Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

puku; röijypuku; naisen 2-osainen puku

fyysinen kuvaus: Suoralinjainen, 2-osainen "röijypuku" sini-ruskea -raidallista silkkiä. Vuori ruskeaa puuvillaa. Ommeltu mahdollisesti vanhemmasta puvusta.

Röijymäinen yläosa edestä suora ja väljä, auki helmaan, napitettu 11 kuperalla ruskealla puuvillalla päällystettyä nappia. Takaa tyköistuva; takana keskelllä laskos

vyötäröltä liepeeseen. Pitkät hihat ommeltu useasta kappaleesta, kalvosimissa 4

nappia ja hihansuussa 6 cm leveä laskostettu rimsu kalvosimen päällä.

Helmasta väljä hame ommeltu kahdesta poikittaisesta kappaleesta. Vyötäisillä tiheä rypytys. Helma vuorattu.

Puvussa jälkiä puretuista laskoksista tms. hihan sisäsivut koottu pienistä tilkuista.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

puku; röijypuku; naisen 2-osainen puku

Tallennettuna:
sulje

Vaikuta Finnan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn!

Vastaajien kesken arvotaan 10 kpl Museokortteja.

Avaa kysely

Ei kiitos