Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rasia; sikarirasia; Bahara-Bat

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen ruskea puulaatikko, jonka reunat vahvistettu valkoisella paperilla ja päälle liimattu 2 puna-sini-keltaista ja 1 kelta-valkoinen-paperietikettiä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rasia; sikarirasia; Bahara-Bat

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXVII-130
Mitat
mitat, korkeus 5,1 cm, leveys 12,6 cm, pituus 16,3 cm
Merkinnät
merkintä, Bahara-Bat P.C. Rettig & Co Claro25 Hinta pl. 25 Smk 37:50 Vero 11:25
Valmistus
valmistusaika: 1920 - 1940 n
Tekniikka, Tuotantotapa: Teollinen
Tekniikka, sahattu, leikattu, liimattu
Materiaali, puu mahonki, paperi
Suomi, Turku
P.C. Rettig & Co, valmistaja
Käyttö
Helsinki, Sipoonkatu 11
Onni, Heimo, käyttäjä
Aiheet
Luokitus