Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Tapiola

sisällön kuvaus: Tapiola. Ensimmäisen maailmansodan aikainen maalinnoitus, puolustusasema XXXVII:9 Tapiolassa, Espoossa. Kuvassa on Otsolahdentien päiväkodin pihamaan vierellä sijaitseva suurikokoinen suojahuone. Huoneen ulkoseinän etukulmat on tuettu kookkailla,

alaspäin

levenevillä, porrastetuilla kivimuureilla. Katto on joko sortunut tai räjäytetty. Kuvassa keskellä oleva eteläinen ulkoseinän kulma on päiväkodin pihamaalla, oikealla oleva pohjoinen ulkoseinän kulma on parkkipaikalla. Eteläisen kulmarakenteen

seinän

kupeeseen on

rakennettu pieni vaja. Kuvan etualalla näkyy päiväkodin

pihamaata

kiertävä aita sekä kaksi koristeporsasta. Kuvaussuunta on länsi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Tapiola

Tallennettuna: